O nas

»Do uspeha ne pridemo s posnemanjem drugih ali s poskusi, da bi jih prekosili, temveč z odkrivanjem naših talentov in z razvijanjem njihovega polnega potenciala.« /misel iz knjige »Vzpenjanje na Olimp: Miti in modrost starih Grkov«

 

Smo dobro uigran KonTIM ljudi različnih starosti, spolov, značajev in pogledov na življenje. Mladost je podprta z modrostjo in izkušnjami, znanja in novih širin pa smo željni prav vsi. Radi imamo svoje delo in radi ustrežemo tistim, za katere smo tu. Enkrat nam popolnoma uspeva, spet drugič malo manj.

 

Čeprav za računovodje pravijo, da rešijo problem (za katerega sploh niste vedeli) na vam nerazumljiv način, se trudimo, da temu ne bi bilo tako. Svoje moči usmerjamo v to, da bi za vaše odločanje pridobili informacije, ki so v danem trenutku za dejavnost pomembne, za ostalo delo pa… da poteka nemoteno in tekoče.

 

V podjetju se prepletajo izkušnje z znanjem, saj imamo v računovodskem sektorju sedem zaposlenih, od tega tri z univerzitetno izobrazbo računovodske smeri in enega z visokošolsko izobrazbo. Iz tega je videti, da v družbi skrbimo za ustrezno izobrazbeno raven in znanje, kar vzdržujemo z rednim izobraževanjem na računovodsko/davčnem področju.

 

Med poklici, ki v ljudeh zbujajo občudovanje in navdušenje, prav gotovo ni poklica računovodja in davčnega svetovalca. Občudovanje in navdušenje običajno zbujajo poklici pilotov, umetnikov, turističnih vodnikov in ostali manj običajni poklici. Recept za lastno uspešnost pa ni v zanimivosti in popularnosti poklica, temveč v ljubezni do dela, ki ga opravljaš. Te pa v našem podjetju ne manjka.

 

Preprosto… radi imamo svoje delo…